5 motive să alegi GOOD-FOOD.ro

5 motive să alegi GOOD-FOOD.ro

Am pornit la drum în luna martie, din dorința de a sprijini cât mai mulți oameni să aibă parte de mese regulate, sănătoase și gustoase, cu un efort redus la minimum și fără vreun risc în plină pandemie.

La baza poveștii noastre se află câteva  aspecte cheie alese astfel încât să îți vină în sprijin. Pe parcurs, în urma feedback-ului tău, am creat și alte beneficii, care să facă experiența GOOD-FOOD.ro cea mai plăcută și utilă pentru tine!

1. Livrarea safe & gratuită – încă de la început, acesta a fost cel mai puternic motiv de a fi alături de noi. GOOD-FOOD.ro garantează pentru siguranța preparatelor tale, atent gătite și ambalate, livrate în cele mai bune condiții. În plus, acestea ajung gratuit la ușa ta, în orice cartier din București sau în zonele limitrofe.

2. Prospețimea – știm cu toții că cele mai bune ingrediente sunt, fără doar și poate, cele noi, abia culese sau procurate! Pentru că bucătăria noastră a standardizat și optimizat procesele din spate, am câștigat timp pentru a ne aproviziona chiar înainte de a găti și livra produsele. De aceea, fii sigur că tot ce e GOOD-FOOD.ro e proaspăt & fresh, pentru a-ți asigura mese nutritive & healthy în fiecare zi!

3. Gustul – pentru că dragostea trece prin stomac, fiecare mâncare este gătită… cu dragoste!
Diversificăm și schimbăm constant meniurile, pentru a-ți oferi o varietate de gusturi, atent conturate și continuu îmbunătățite! Un ingredient surpriză aici, un condiment magic acolo, un proces de răcire accelerată care să păstreze savoarea alimentelor până ajung la ușa ta și voilà! Gustul GOOD-FOOD.ro e unul de care să te îndrăgostești în fiecare zi!

4. Economii – un aliat viteaz pe care ni-l dorim cu toții alături de noi zilnic este cel care ne ajută să facem economii. Am creat acest serviciu pentru a te ajuta să lupți pe două fronturi și să câștigi!
Comenzile planificate de mâncare te ajută să economisești timp pentru tine, scăpând de grija gătitului, a aprovizionării sau de neplăcerea de a spăla vase! 
Pentru a investi mai mult în hobby-urile tale, te ajutăm să economisești și bani, păstrând cel mai mic cost pentru meniurile noastre, mai ieftine decât un coș de cumpărături!

5. Flexibilitatea – ultimul, dar nu cel din urmă beneficiu a fost cel mai solicitat din partea voastră! De 3 săptămâni, l-am transformat în realitate.
Opțiunea flexibilă de a comanda îți permite să faci un mix and match între cele 3 meniuri, optând pentru preferatul tău în funcție de zi, dar și să comanzi în orice zile dorești, aleatorii sau consecutive, după bunul plac!
Mai mult decât atât, acum poți plasa o comandă pentru acasă în datele alese de tine și una pentru zilele în care stai la birou, indiferent de ordinea acestora!

Devino și tu parte din povestea GOOD-FOOD.ro și vom avea grijă ca mesele tale să fie întotdeauna cele mai bune!

0