Cele mai apreciate preparate GOOD-FOOD.ro

Cele mai apreciate preparate GOOD-FOOD.ro

Meniurile GOOD-FOOD.ro sunt concepute astfel încât fiecare dintre acestea să îndeplinească necesarul de nutrienți și calorii pentru tine. Pe lângă acesta, considerăm că cel mai important este ca prospețimea ingredientelor și savoarea preparatelor să fie nelipsite!

În fiecare săptămână, pregătim pentru tine meniuri noi, cu o diversitate de gusturi și feluri de mâncare, menite să-ți ofere mesele principale ale zilei și produse hrănitoare și echilibrate pentru organismul tău.

De aceea, am ascultat de fiecare dată feedback-ul tău și am cules informații și sugestii de la toți cei care ne sunt alături, din dorința de a crea cele mai bune meniuri pentru voi. Astăzi, vă prezentăm cele 3 preparate votate ca fiind cele mai apreciate și care nu vor lipsi din meniurile noastre de acum înainte!

1) Enchiladas de pui – o rețetă mexicană gustoasă și aromată, bazată pe un mix sănătos de legume, brânză și piept de pui, alături de condimente specifice și înfășurat în tortilla pentru un feeling autentic! Un preparat sățios, ușor de mâncat și puternic aromat. Viva México!

2) Tournedo de muschiuleț de porc in pancetta cu sos de ciuperci și  legume – un preparat sofisticat, însă ușor de consumat! Carnea proaspătă de porc oferă mâncării o aromă delicioasă când este gătită lent și cu grijă, iar mușchiulețul de porc este slab în colesterol și poate fi digerat ușor. Împreunat cu legume și asezonat cu  sos de ciuperci, și-a făcut loc în topul celor 3 preparate favorite ale voastre!

3) Tagliolini cu ciuperci de pădure și sos cu oțet balsamic – un preparat simplu, sănătos, bogat atât în vitamine, cât și în carbohidrați, menit să-ți ofere o masă rapidă și un boost de energie pentru întreaga zi! Poate fi consumat atât cald, cât și rece. Până la urmă, cine nu iubește pastele?

Așadar, acestea sunt cele 3 vedete GOOD-FOOD.ro, alese de cei mai mulți dintre voi, care se vor întoarce în meniul nostru de fiecare dată când le va fi rândul și vor bucura din ce în ce mai multe persoane!

Și-am încălecat pe-o șa… și v-am urat “Poftă mare!” 🙂

0