10 pași siguri spre o alimentație sănătoasă!

10 pași siguri spre o alimentație sănătoasă!

Astăzi, povestea GOOD-FOOD.ro bifează încă un lucru făcut pentru prima dată de la apariție – primul articol pe blog!

Am ales să pornim la drum cu o listă de tips & tricks care să te ajute nu numai să comanzi meniurile noastre într-un mod cât mai util pentru tine, ci și să adopți un stil de viață mai sănătos și echilibrat.

1. Înainte de a alege meniurile dorite, stabilește care sunt alimentele de care ai cel mai mult nevoie (de exemplu, lactate, pește, carne roșie, legume, dulce etc.), dar și ce îți place cel mai mult să mănânci.

2. Gândește-te care ar fi zilele în care programul tău încărcat va fi o piedică pentru mesele principale ale zilei și nu vei avea timp să gătești sau să te aprovizionezi cu ceva pe gustul tău.

3. Odată stabilite aceste criterii de selecție, intră pe www.good-food.ro și consultă lista preparatelor. Pentru a fi sigur/ă că faci alegerea corectă, parcurge toate cele 3 meniuri GOOD-FOOD.ro (Standard, Veggie și Gourmet).

4. Selectează meniurile și zilele care-ți fac cel mai mult cu ochiul și care conțin bunătățile necesare ție!
Hint: cu noua structură flexibilă, poți face un mix and match între meniuri – de pildă, luni poți alege Meniul Standard, miercuri poate îți dorești preparate ușoare și fresh, ca cele din Meniul Veggie, iar vineri poate vei dori să te bucuri de Meniul Gourmet și tot așa 🙂

5. Odată construit calendarul tău de gusturi, bucură-te de timpul liber câștigat (până la urmă, cui îi place să spele vasele sau să gătească în fiecare zi?!), dar și de garanția unor mese regulate.

6. La sosirea comenzii, preia meniul de la curier, în deplină siguranță.

7. Aranjează preparatele în alte recipiente și încălzește-le la cuptorul cu microunde (unele sunt super-yummy chiar și reci!)

8. Condimentează-le după bunul plac, dar ai grijă să nu exagerezi!

9. Lasă la frigider preparatele pe care nu le consumi imediat după livrare, pentru a prezerva prospețimea și a evita deteriorarea mâncării!

10. Repetă experiența de fiecare dată când povara cumpărăturilor, a gătitului și a spălatului vaselor devine prea mare și îți dorești să stai relaxat, dar să mănânci responsabil!

Sperăm că pașii de mai sus, alături de meniurile GOOD-FOOD.ro, te vor ajuta să adopți un stil de viață mai sănătos și mai echilibrat, dar fără să renunți la mâncăruri delicioase și având mai mult timp pentru pasiunile tale!

0