Măsuri de siguranță

Clos-abur-01-01-1.png

Care sunt măsurile de siguranță pe care le-am luat?

1

Gătirea produselor se realizează in condiții de maximă siguranță. Ne-am luat toate precauțiile necesare pentru a evita contaminarea cu orice fel de virus sau bacterii. În plus, tot procesul va fi monitorizat cu mare atenție, așa fel încât fiecare persoană implicată în producție și distribuție va fi verificată la fiecare trei ore pentru simptomatologia COVID-19.

2

Întregul personal va fi echipat corespunzător pentru a evita orice potențială contaminare a alimentelor. Au fost construite spații tampon între bucătărie și stația de livrare, de unde vor pleca toate preparatele către clienți. Și pentru a întări măsurile de precauție, în bucătărie se va dezinfecta în fiecare zi, iar toate preparatele vor fi vidate ermetic și ambalate special pentru a evita contaminarea.

3

Apoi aceasta este preluată de către echipa de livrare, care beneficiază de echipamente de protecție de unică folosință pe întregul proces de distribuție, iar mașinile de transport sunt de asemenea dezinfectate astfel încât să evite orice fel de posibilă contaminare și interacțiune cu virusul și în felul acesta să poată livra mâncarea în starea perfectă. Iar pentru a evita orice interacțiune umana, la sosire, vei fi contactat și ți se va lăsa cutia specială la ușă.

4

În fiecare zi, îți livram un meniu diferit astfel încât aportul tău nutrițional sa fie cât mai bogat. Pe lângă, asta meniurile noastre includ la prânz două feluri de mâncare și salată, iar pentru cina, un fel de mâncare și desert.

0