Meniul Gourmet (săptămâna: 25-29 mai)

Meniul Gourmet pentru săptămâna 25-29 mai

*Meniul poate suferi modificări, în funcție de fluctuațiile de materie primă, având în vedere că folosim alimente proaspete.

Luni

Prânz:

Ciorbă tradițională de cartofi cu afumătură (350 ml, 214,2 kcal)
Lasagna de vită (300 g, 714,7 kcal)
Salată de sfeclă roșie cu dressing de hrean (120 g, 116,7 kcal)
Pâine (157,2 kcal)

Cină:

Rulou de doradă cu legume brunoise la cuptor (300 g, 317,6 kcal)
Cremă de zahăr ars (min. 75 g, 354 kcal) 

Marți

Prânz:

Supă cremă de mazăre cu mentă (350 ml, 153,7 kcal)
Vită la cuptor cu piure de cartofi aromatizat cu trufe (300 g, 547,9 kcal)
Salată germană de cartofi (120 g, 205,4 kcal)
Pâine (157,2 kcal)

Cină:

Pulpă de curcan la cuptor alături de conopidă gratinată cu gorgonzola (300 g, 314,5 kcal)
Biscuiți fragezi cu multă ciocolată și fulgi de cocos (min. 75 g, 478 kcal)

Miercuri

Prânz:

Ciorbă de dovlecel a la greque cu mărar (350 ml, 132,1 kcal)
Pastramă de pui la plită alături de cuburi de legume înăbușite cu sos de roșii (300 g, 376,2 kcal)
Salată couș-couș (120 g, 88,3 kcal)
Pâine (157,2 kcal)

Cină:

Penne cu pui și sos roz gratinate cu brânzeturi (300 g, 711,7 kcal)
Mousse de ciocolată cu mentă (min. 75 g, 348 kcal)

Joi

Prânz:

Ciorbă ardelenească cu fasole și fâșii de carne afumată (350 ml, 270,2 kcal)
Ostropel de curcan (cu găluște) (300 g, 376,3 kcal)
Salată de castraveți românești cu usturoi și mărar tocat fin (120 g, 48,2 kcal)
Pâine (157,2 kcal)

Cină:

File de șalău la cuptor cu legume la aburi (300 g, 300 kcal)
Blanche (min. 75 g, 234 kcal)

Vineri

Prânz:

Supă cremă de conopidă cu chips de bacon (350 ml, 380,3 kcal)
Fașii de vită fragedă cu legume teriyaki (300 g, 457,4 kcal)
Salată de verdețuri de sezon (120 g, 64,2 kcal)
Pâine (157,2 kcal)

Cină:

Caponata Siciliana (300 g, 416,9 kcal)
Pavlova (min. 75 g, 238,9 kcal)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0