Meniul Gourmet (săptămâna: 8-12 iunie)

Meniul Gourmet (săptămâna: 8-12 iunie)

Meniul Gourmet pentru săptămâna 8-12 iunie

*Meniul poate suferi modificări, în funcție de fluctuațiile de materie primă, având în vedere că folosim alimente proaspete.

Luni

Prânz:

Supă Toscana (350 ml, 170 kcal)
Mușchiuleț de porc cu ceapă marinată și sos brun infuzat cu ciuperci de pădure, cu garnitură de legume Thai (300 g, 578 kcal)
Salată de sfeclă, leurdă, chimen și brânză de capră (120 g, 177 kcal)
Pâine (157 kcal)

Cină:

Piept de pui cu spanac, sos catifelat cu infuzie de ciuperci și tagliatelle (300 g, 180 kcal)
Tartă cu fructe (min. 75 g, 276 kcal) 

Marți

Prânz:

Supă marocană de năut cu cușcuș (350 ml, 210 kcal)
Tocăniță de midii (300 g, 400 kcal)
Salată mixtă de roșii deshidratate (120 g, 24 kcal)
Pâine (157 kcal)

Cină:

Curry de vinete cu linte și caise (300 g, 183 kcal)
Mousse de ciocolată albă (min. 75 g, 261 kcal)

Miercuri

Prânz:

Supă franțuzească de ceapă (350 ml, 132 kcal)
Tagliata de vițel cu legume coapte aromatizate cu usturoi (300 g, 342 kcal)
Salată de păstăi verzi cu usturoi (120 g, 166 kcal)
Pâine (157 kcal)

Cină:

Taglioni cu ciuperci portobello și sos cu oțet balsamic (300 g, 438 kcal)
Biscuiți de casă fragezi cu multă ciocolată (min. 75 g, 478 kcal)

Joi

Prânz:

Supă de legume coapte și linte verde (350 ml, 111 kcal)
Piept de curcan la cuptor cu fasole verde, morcov și rozmarin (300 g, 286 kcal)
Salată de spanac (120 g, 26 kcal)
Pâine (157 kcal)

Cină:

Cotlete de porc coapte în cidru, cu piure de țelină (300 g, 378 kcal)
Ruladă cu cremă diplomat și bucăți de fructe (min. 75 g, 321 kcal)

Vineri

Prânz:

Supă cremă de conopidă cu harissa (350 ml, 261 kcal)
Gulaș de berbecuț cu mentă și mămăligă (300 g, 420 kcal)
Salată de dovlecei marinați (120 g, 26 kcal)
Pâine (157 kcal)

Cină:

Somon marinat în sfeclă roșie, salsa de ardei roșu și cușcuș cu legume la grătar (300 g, 587 kcal)
Pavlova cu căpșuni (min. 75 g, 252 kcal)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0