VEȘTILE BUNE GOOD-FOOD.ro vin la borcan!

VEȘTILE BUNE GOOD-FOOD.ro vin la borcan!

Good-Food.ro evoluează constant. Încă de la început, ne-am dorit să fim o experiență completă și deosebită pentru clienții noștri, de aceea am luptat să ne îmbunătățim permanent.

Am fost pusi în fața unei dileme pentru a găsi o soluție alternativă pentru optimizarea costului meniurilor, avand în vedere evolutia inflației.*

În urma feedback-ului vostru, am ales să renunțăm la deserturi în meniurile clasice, pentru a putea păstra costul actual cu care v-am obișnuit. Dar ne-am gândit și la pofticioși și, pentru ei, am realizat desertul la borcan, bun pentru mai multe zile.

Astfel, veştile bune pe care le aducem sunt:

🛍️ Renunțăm la cutie și o schimbăm cu punga de carton 100% reciclabilă (pentru Meniurile Complete sau de Prânz), mai ușor de depozitat și de refolosit. Astfel, reducem impactul asupra mediului.
💚 Renunțăm și la capacele de plastic și le înlocuim cu folie, caserolele fiind mai ușor de deschis, mai rapid de savurat.

🥗 Adăugăm preparate delicioase noi, în proportie de 30%, precum vită Stroganoff, salată mexicană și Coquelet cu risotto cu sparanghel și îmbunătățim structura totală a meniurilor.

🍯  Introducem GOOD-FOOD.ro la BORCAN!!! Ciorbe și supe savuroase, mâncăruri delicioase și deserturi apetisante, potrivite pentru întreaga familie! Ai 3 lei cashback la fiecare 3 borcane returnate livratorului tau.


Chiar dacă prăjiturile clasice nu mai sunt incluse, te poți baza pe opțiunea de desert la borcan, alături de meniul ales! 

Astfel, mai mult decât orice, vrem să vă mulțumim pentru că ne sunteți alături!  

Nu uita că alegând GOOD-FOOD.ro:

  • Mănânci sănătos
  • Ai livrare GRATUITĂ (conform hărții de livrare din site)
  • Ai parte de varietate nutrițională
  • Poți face mix & match pe meniuri
  • Susții antreprenorii locali

*Conform INS, cele mai mari creșteri de preț s-au înregistrat la energie electrică (24.6%), gaze (20.5%), combustibili (12.9%), ulei (18%) și pâine (4.5%).

0