Zodiacul GOOD-FOOD.ro

Zodiacul GOOD-FOOD.ro

Peste tot pe unde mergi, trebuie să dai de cineva care să spună că i s-au înecat toate corăbiile fiindcă iar e Mercur în retrograd. Dar cine e acest Mercur și ce-o avea cu noi? Și chiar nu poate fi împăcat cu o masă copioasă și o companie plăcută?

Ei bine, s-ar putea ca în unele zile să simți că ai de fapt toate planetele în retrograd și nici mâncarea nu mai e ce-a fost. Și asta pentru că nu ai ales meniul GOOD-FOOD.ro care ți se potrivește zodiei!

Berbec: Când ești zodia care dă startul horoscopului, simți că trebuie să le faci pe toate. Ambițios, responsabil, perfecționist – totul trebuie să iasă bine și cum vrei tu! Îți recomandăm Meniul Standard, clasic, cu mâncăruri ca la mama acasă, cu care nu poți da greș indiferent de ziua aleasă!

Taur: Zodia cea mai ambițioasă și persuasivă, cu planuri mari și gusturi alese și cu o atenție sporită la ceea ce mănâncă – fie că vorbim de savoare, fie că vorbim de aspect. Cel mai potrivit meniu pentru tine este Meniul Gourmet, cu preparate sofisticate și alese cu grijă pentru a forma o paletă de gusturi variată și delicioasă.

Gemeni: Pentru nativii acestei zodii, e deja clar că un singur meniu n-o să fie bun niciodată. Mereu în mișcare, gemenii au nevoie de ceva nou și gustos în fiecare zi, de care să nu se plictisească. Recomandăm geamănului din tine să facă săptămânal un mix and match între meniuri: azi un Standard, mâine un Gourmet, poimâine parcă te simți Veggie…

Rac: De la mâncare nu dai înapoi – îți plac aproape toate felurile de mâncare, dar preferi să rămâi totuși la cele cu care ești obișnuit. Pentru tine, Meniul Standard este cel mai potrivit, însă, din când în când, recomandăm să mai încerci și câte un Meniu Veggie, pentru un refresh sănătos.

Leu: Pentru leii zodiacului e simplu – Gourmet să fie! Conține toate tipurile de carne, preparate rafinate și savuroase, deserturi minunate… ce să mai, chit că e prânz sau cină, gourmetul e ceea ce îți place!

Fecioară: Ne-au zis astrele că ție-ți place ca totul să fie organizat, curat, controlat; uneori reușești chiar și să-l trimiți pe Mercur înapoi pe axa lui, că-ți stă în drum. Pentru nativii Fecioară, GOOD-FOOD.ro recomandă un abonament săptămânal Standard – are tot ce-ți trebuie: 2 mese principale, un număr de calorii echilibrat, preparate variate și delicioase… Ce să mai – organizat de parcă l-ai gătit chiar tu!

Balanță: Pentru tine, echilibrul zodiacului, totul trebuie pus… în balanță. Să fie câte un pic din toate și toate să fie bune! Ca să ai un boost zilnic de energie și să faci ordine-n haos chiar și când nu e al tău, cel mai potrivit meniu pentru tine este Meniul Gourmet, care conține tot ce ai nevoie: pește, carne albă, carne roșie, legume, paste, salate, deserturi… atârnă cam greu balanța după o masă copioasă, dar este echilibrată!

Scorpion: Nativul Scorpion încearcă câte un pic din toate – carne, legume, cereale, paste, nu contează! De aceea, o alternare între Meniul Veggie și Meniul Gourmet este cea mai potrivită pentru tine. În unele zile, ai nevoie de porția de legume și verdețuri fresh, iar în altele carnea (preferabil albă) e cel mai bun aliat al tău.

Săgetător: Știm cu toții că săgeata ta, la fel ca a lui Cupidon, are ca destinație o singură variantă. Când vine vorba de GOOD-FOOD.ro, aceasta merge direct către țintă – Meniul Standard.

Capricorn: Pentru nativii acestei zodii, Meniul Veggie pare cel mai potrivit. Consistent, dar ușor de mâncat și digerat, plin de vitamine și cu preparate sănătoase, acest meniu îți va oferi boost-ul zilnic de energie de care ai nevoie!

Vărsător: Ce poate sa impresioneze excentricul Vărsător? E simplu, combinatia de meniuri GOOD-FOOD.ro. Dacă vrei, pentru prima oară, să fii cu un pas înaintea lui, mergi pe varianta noastră flexibilă şi împarte cu el o combinatie atent alesă de Meniuri Gourmet, Standard şi Veggie. Ne poți mulțumi mai târziu! 

Pești: nativii Peşti sunt boemi înnăscuți, recunoscuți pentru intuiția lor nativă, aceeaşi intuiție care îi îmbie să aleagă Meniul Gourmet. Acesta le satisface perfect latura creativă şi sensibilă şi le oferă o călătorie a simțurilor, din confortul propriei sufragerii. 

Așadar, scoate-ți planetele din retrograd și fă-ți zodia fericită cu un meniu potrivit astrelor care te guvernează! 

Pe căi delicioase, către stele!

0